Sopronkövesd - A zöldszívű falu

Sopronkövesd községi Önkormányzat
9483 Sopronkövesd, Kossuth Lajos utca 77.
Tel: 06 99/536-000
E-mail: jegyzo@sopronkovesd.t-online.hu

Szemléletformálás - KEHOP pályázat

Sopronkövesd Községi Önkormányzatnak, mint pályázó szervezetnek konkrét célja a pályázattal (KEHOP 5.4.1-16) a következő volt:
A lakosság széles körben megismerhesse az energiatakarékosságot, energiahatékonysági, megújuló és alternatív energiahasznosítási megoldásokat, lehetőségeket, illetve változzanak a lakosok ezekkel kapcsolatos fogyasztói és társadalmi beállítódásai.
Hiszen azt valljuk, hogy sosem késő változni, változtatni. Fontosnak és örömtelinek tartjuk, hogy a különböző korosztályok is részesei lehetnek a pályázat által finanszírozott programoknak.

Településünk határában 8 szélturbina működik, ezért a megújuló energiaforrásokkal kapcsolatos általános alapismeretek viszonylag szélesebb körben elterjedtek a településen. A KEHOP pályázat lehetővé teszi a meglévő ismeretek kibővítését (napenergia, Geotermikus energia, biomassza, ökológiai lábnyom, megújuló,- nem megújuló energiaforrások stb.), a községben zajló oktatási- nevelési színvonal emelkedését, tárgyi feltételek javítását, szemlélet,- életmódváltást.
 

 Beszámoló KEHOP - 2019. április (pdf)

 Beszámoló KEHOP - 2019. május (pdf)

Beszámoló KEHOP - 2019. június (pdf)

Beszámoló KEHOP - 2019. július (pdf)

Beszámoló KEHOP - 2019. augusztus (pdf)

Beszámoló KEHOP - 2019. szeptember (pdf)

Beszámoló KEHOP - 2019. október (pdf)

Beszámoló KEHOP - 2019. november (pdf)

Beszámoló KEHOP - 2019. december (pdf)

Beszámoló KEHOP - 2020. január (pdf)

 

Videók Sopronkövesdről

     
www.napnyugat.hu