Sopronkövesd - A zöldszívű falu

Sopronkövesd községi Önkormányzat
9483 Sopronkövesd, Kossuth Lajos utca 77.
Tel: 06 99/536-000
E-mail: jegyzo@sopronkovesd.t-online.hu

Tájékoztatás - Kormányzati Ügyfélvonal

2020-12-16

Tisztelt Ügyfelek!
 
A pandémiás időszakban különös fontossággal bír az, hogy az ügyfelek használják az elektronikus ügyintézési szolgáltatásokat. Ennek elősegítése érdekében, 2021. január 1-től a Kormányzati Ügyfélvonal (1818) segíti az elektronikus ügyintézési portál használatát.

A 1818 a következő szolgáltatások ellátását biztosítja:

  • segítségnyújtás a rendszerbe való belépéshez;
  • technikai segítség az oldalon megjelenő szolgáltatások kapcsán;
  • ügyfelek támogatása az ASP rendszer használata során;
  • kapcsolattartás a központi szolgáltatóval, valamint az ügyféltámogatói feladatokat ellátó szervezetekkel;
  • intézhető ügyekkel kapcsolatos tájékoztatás;
  • SZEÜSZ-szel kapcsolatos panaszok, közérdekű bejelentések, észrevételek fogadása, kivizsgálása, továbbítása, megválaszolása.
Az önkormányzati adó és egyéb hivatali ügyekben természetesen továbbra is az önkormányzat az illetékes, és a saját ügyfélszolgálati csatornán keresztül biztosít támogatást.
 
Javasoljuk, hogy ügyeik intézéséhez használják az e-önkormányzatportál szolgáltatásait.

Tovább a hírhez

HIRDETMÉNY - Sopronkövesd Községi Könyvtár

2020-11-11

TÁJÉKOZTATJUK az Érdeklődőket, hogy a veszélyhelyzet idején alkalmazandó védelmi intézkedések második üteméről szóló 484/2020. (XI. 10.) Korm.rendelet értelmében a Sopronkövesd Községi Könyvtár és Közösségi Tér, valamint a DJP Pont 2020. november 11. napjától zárva tart, látogatása tilos a következő intézkedésig.

Sopronkövesd Község Önkormányzata
 

Tovább a hírhez

STKH ügyintézés - tájékoztató

2020-10-30

Tájékoztatjuk Önöket, hogy a korona vírus terjedésének megelőzése céljából 2020. november 1-től határozatlan ideig a személyes ügyfélfogadást valamennyi ügyfélszolgálati irodánkban (Sopron, Sárvár, Körmend, Kapuvár) szüneteltetjük.
Az ügyfelek megkereséseit továbbiakban e-mailben, postai úton, telefonon, valamint november 2-tól újdonságként honlapunk 24 órás elektronikus ügyfélkezelési rendszerében (chatbot tájékoztató) fogadjuk az alábbi elérhetőségeken:
 
ugyfelszolgalat@stkh.hu
stkh@stkh.hu
 
STKH Sopron és Térsége Környezetvédelmi és Hulladékgazdálkodási Nonprofit Kft.

Tovább a hírhez

Tájékoztatás az M85-ös út új szakaszának átadásához

2020-12-14

HAMAROSAN ÁTADJÁK AZ M85-ÖS GYORSFORGALMI ÚT ÚJ SZAKASZÁT - HASZNOS TANÁCSOK A KÖZLEKEDŐKNEK
 
A tervek szerint 2020. december 16-án, szerda reggel megkezdődik az eddigi lezárásokat jelző forgalomtechnikai elemek eltávolítása az M85-ös út új szakaszának valamennyi csomópontjában és a jelenlegi végcsomópontnál Csorna-nyugatnál. Várhatóan 11 órakor indulhat meg a forgalom az új út mindkét pályaoldalán. A szakaszon az autóútra meghatározott szabályok szerint lehet majd közlekedni, a főpályán a Sopronnál lévő végcsomópontot kivéve állandó sebességkorlátozás nem lesz.
 
Hamarosan befejeződnek a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. beruházásában az M85-ös gyorsforgalmi út új szakaszának munkálatai, így néhány nap múlva már azt birtokba is vehetik a közlekedők. A fejlesztés végével a pálya megnyitásához kapcsolódóan a Magyar Közút Nonprofit Zrt. szakemberei a Csorna-nyugati csomópontban az átalakítások idejére mozgó forgalomtereléssel, a többi csomópontban személyes jelenléttel biztosítják a zárásokat a szakasz átadásáig. A végső átadás előtt a szakemberek még egy utolsó ellenőrzést is végrehajtanak a teljes szakaszon.  

Tovább a hírhez

Nefelejcs Óvoda - Európai Hulladékcsökkentési Hét 2020

2020-11-10

A Sopronkövesdi Nefelejcs Óvoda csatlakozott az Európai Hulladékcsökkentési Hét 2020 akciójához. Akciószervezőként meghirdetjük községünkben a "Láthatatlan hulladék Bölcs Bagollyal jó játék!" szlogenű felhívásunkat. Arra bíztatjuk a község lakosságát, hogy hulladék felhasználásával készítsenek valamilyen játékot vagy bármilyen használatra alkalmas tárgyat, eszközt. Mi ugyanezt tesszük óvodánkban, mindhárom csoportunkban.
A gyermekek érdeklődésének felkeltésére elkészítettük Bölcs Bagoly figuránkat, természetesen hulladékból. Ő a mi társunk ebben a felhívásban.Az elkészült játékokat begyűjtjük óvodánkban, és egy kiállítást szervezünk ezekből. A legkreatívabb alkotások között eredményt hirdetünk. Az elkészült alkotások leadási helye és határideje: Sopronkövesdi Nefelejcs Óvoda 2020. november 25. (szerda).

Tovább a hírhez

Ügyfélfogadás korlátozása

2020-11-05

Az ügyfélfogadás korlátozása a Közös Önkormányzati Hivatalban és Kirendeltségein
 
A 2020. november 4-étől elrendelt veszélyhelyzetre és a koronavírus járványra tekintettel, 2020. november 9-étől a Sopronkövesdi Közös Önkormányzati Hivatal átszervezi az ügyfélfogadás rendjét.
Kérünk mindenkit, hogy – lehetőség szerint – levél, e-mail, vagy telefon útján intézzék ügyeiket és csak előzetes telefonon történő egyeztetés után az keresse fel a Hivatalt, akinek az feltétlenül szükséges!
A Hivatalaink bejárata zárva lesz, az Önkormányzati Hivatal épületébe csak azt engedjük be, akinek az ügyében nem lehet másképpen intézkedni.
Kérjük, hívja a megadott telefonszámot!
 
Elérhetőségek:
Sopronkövesd: 99/536-000, Hivatali kapu: 9483SK,
E-mail: jegyzo@sopronkovesd.t-online.hu

Ebergőc: 99/380-016., Hivatali kapu: 9451EB,
E-mail: jegyzo@sopronkovesd.t-online.hu

Nagylózs: 99/536-053, Hivatali kapu: 9482NL,
E-mail: aljegyzo@sopronkovesd.t-online.hu

Pinnye: 99/536-025, Hivatali kapu: 9481PI,
E-mail: pinnye@pinnye.hu

Röjtökmuzsaj: 99/544-052, Hivatali kapu: 9451RM,
E-mail: rojtokmuzsaj@rojtokmuzsaj.hu
 
Köszönjük megértésüket!
Sopronkövesdi Közös Önkormányzati Hivatal

Tovább a hírhez
..11 12 13 14 15 16 17 18 ..

Bölcsődei férőhelyek kialakítása, bővítése

Aktív-, és Ökoturisztikai fejlesztés Sopronkövesden a fenntartható turizmusfejlesztésért

Videók Sopronkövesdről

         
www.napnyugat.hu