Széchenyi 2020
Sopronkövesd - A zöldszívű falu

Sopronkövesd községi Önkormányzat
9483 Sopronkövesd, Kossuth Lajos utca 77.
Tel: 06 99/536-000
E-mail: jegyzo@sopronkovesd.t-online.hu

Anyák napi Életfa-levél avató

 "...a gyermekeknek két dolgot kell adnunk: gyökereket és szárnyakat. Gyökereket, amelyek tartást adnak, hogy tudják hova tartoznak, de ugyanígy szárnyakat is, amelyek az egyiket a kényszereitől és előítéleteitől szabadítják meg, a másiknak lehetőséget adnak új utakat bejárni vagy inkább repülni."
(Johann Wolfgang Goethe)
 

Kedves Szülők, Gyerekek és Kövesdiek!
 
Sajnos idén a koronavírus miatt le kell mondanunk az Életfánál tartandó sopronkövesdi Anyák napi ünnepségről. Hagyományosan ezen alkalommal avatjuk fel Kottrik Zoltán fafaragó művészünk alkotásán az előző évben született gyermekek neveivel az új faleveleket. A levelek május első napjaiban idén is felkerülnek a fára, de az avató ünnepség egészségünk védelmében elmarad.

Kárpótlásul az Agghegyalja Mozaik májusi számában szeretnénk köszönteni a 2019 évben született sopronkövesdi gyermekeket és családjukat!
 
Életfa-levelet kapnak:
 
Schweitzer Anna, Schweitzer István, Pete Hanna, Pete-Pikó Valér, Berta Janka, Horváth Vencel, Czeglédi Mira, Somogyi Magdolna, Somogyi Norman, Vinkovics Emma, Kovács Lili Anna, Győri Dóra, Juhász Anna, Deák Adél, Kulacsy Ninród Tamás, Szalay Domonkos

Ez úton is kívánunk nekik és gondtalan, vidám gyermekéveket, családjuknak sok erőt, egészséget a felnevelésükhöz.
 
Kati védőnő
Sopronkövesd Község Önkormányzata

 

Bölcsődei férőhelyek kialakítása, bővítése

Aktív-, és Ökoturisztikai fejlesztés Sopronkövesden a fenntartható turizmusfejlesztésért

Videók Sopronkövesdről

         
www.napnyugat.hu